Epic Seven

OFFICIALMOBILE턴제 RPG스마일게이트 메가포트

Bug Reports

Equipment UI [6]

I'm guessing I'm the only one here bothered by the fact that the boots are misaligned on an otherwise beautiful equipment screen? It bugs me to no end... I've tried to send screenshot on my iphone Xs on a previous inquiry but the screen just blacks out so there's that.



Also been getting these very odd UI glitches too.



Hope someone fixes it.

댓글 6

  • images
    2019.11.26 01:46 (UTC+0)

    The second one is just a graphic bug. It happens from time to time. just kind of ignore it. The first one isn't a bug. The chest piece is off center as well. 

  • images
    2019.11.26 05:29 (UTC+0)

    Can't be bugging you all that much since you didn't even notice the left side isn't aligned either.

  • images
    작성자 2019.11.26 10:22 (UTC+0)

    Oh I've noticed, I've noticed for months, but do I really need to circle everything?

  • images
    2019.11.26 14:48 (UTC+0)

    Yeah, I bet you noticed.


    "I'm guessing I'm the only one here bothered by the fact that the boots are misaligned on an otherwise beautiful equipment screen?"



  • images
    작성자 2019.11.26 23:35 (UTC+0)

    Yes, Indeed I did... Ok look here, I have screenshots of a previous inquiry that date back months ago but I don't have to go that far do I? Are you mocking me or what?


    EDIT: I don't see anything wrong with what I said, It is a beautiful equipment UI screen.

  • images
    작성자 2019.11.26 23:54 (UTC+0)

    This screenshot ain't mine (2nd one is though) but it shows how the UI used to look like when it was aligned.



    So then I sent an inquiry to them, this one dates back August, they said they were fixing said issue but it has been months, it is really that difficult to move the UI back into alignment? 


Bug Reports의 글

STOVE 추천 컨텐츠